Event

Museum Night Fever at la Maison des Arts

In het kader van de tentoonstelling Kleur/Licht tovert Ohme de binnenplaats, de tuin en de kelder van het Maison des Arts om tot een speelterrein en een efemeer feest!

22.10.2022

Ticketten

Prijs

Voorverkoop: standaard ticket (14€) - ticket + afterparty (24€) / Op 22.10: Standaard ticket(18€) - ticket + afterparty (28€)

Openingstijden

19:00 > 01:00

Museum Night Fever knalt op 22 oktober in 34 Brusselse musea!
Tijdens deze ongewone museumnacht krijgen jonge kunstenaars carte blanche in onze tentoonstellingen en collecties.
Van 19.00 tot 01.00 pulseert creativiteit doorheen de museumzalen dankzij hun performances, concerten, dj-sets, rondleidingen en tal van originele activiteiten. De afterparty in de C12 brengt dan weer uitzinnige en open vibes.
Kortom, een avond waarover je nog lang zal napraten en een unieke kans om de gedachten te veranderen van zij die nog wat ​meh” zijn van musea.

In het kader van de tentoonstelling Kleur/Licht tovert Ohme de binnenplaats, de tuin en de kelder van het Maison des Arts om tot een speelterrein en een efemeer feest!

In de stemming voor een chromatisch bad? Het Maison des Arts nodigt Ohme uit om haar ruimtes in te nemen voor de tentoonstelling met de meer dan expliciete titel Couleur/Lumière.

s Avonds wordt de binnenplaats van het Maison een kleurrijke dansvloer, de tuin en de kelder worden het speelterrein voor interactieve installaties en dj-sets, de tuin verandert schaduwen in kleuren en bomen in licht, en het Estaminet dient als laboratorium voor de kunstenaar Adrien Lucca voor drankjes en biertjes in glinsterende kleuren. Iets om al je zintuigen te prikkelen.

INFO:

Voorverkoop:
€ 14 Standaard ticket
€ 24 Ticket + Afterparty

Op 22.10:
€ 18 Standaard ticket
€ 28 Ticket + Afterparty

Tickets en volledig programma op de website van Museum Night Fever