Tentoonstelling
Bezoek

RONDLEIDINGEN // SCHOLEN, VERENIGINGEN EN GROEPEN

De ambachtslieden uit het leven van alledag

10.11.2020 26.11.2020

Prijs

Gratis

Openingstijden

Dinsdag tot vrijdag 10:00 > 17:00

BESTE BEZOEKER,

DOOR DE NIEUWE MAATREGELEN ZIEN WIJ ONS HELAAS GENOODZAAKT DE TENTOONSTELLING DE AMBACHTSLIEDEN UIT HET LEVEN VAN ALLEDAG IN LA MAISON DES ARTS UIT TE STELLEN NAAR EEN NOG ONBEKENDE DATUM.

OOK DE GEPLANDE ACTIVITEITEN EN GELEIDE BEZOEKEN WORDEN UITGESTELD.

BEDANKT EN HOPELIJK TOT GAUW!

ZORG GOED VOOR UZELF!

Een fototentoonstelling over de tien ambachten van de arbeiders die aan onze gemeentegebouwen werken: schrijnwerkers, verwarmingstechnici, schilders, parketleggers, tegelzetters, elektriciens, stukadoors, loodgieters, smeden, metselaars, slotenmakers, dakwerkers, … De foto’s nemen ons mee naar emblematische werven, geklasseerde gebouwen en opmerkelijke bouwwerken.

Zoveel ambachten, knowhow en anekdotes om te delen.

RESERVEREN VERPLICHT
LA MAISON DES ARTS VINDT HET BELANGRIJK U TE KUNNEN ONTVANGEN IN DE BESTE OMSTANDIGHEDEN, MET STRIKTE NALEVING VAN ALLE VEILIGHEIDSMAATREGELEN DIE DE CORONACRISIS MEEBRENGT.
WE VOERDEN DAN OOK DE NODIGE MAATREGELEN IN OM TE VERZEKEREN DAT UW BEZOEK GOED VERLOOPT: ER MOET EEN LOOPRICHTING WORDEN GEVOLGD, ER WORDT ALCOHOLGEL AANGEBODEN, EN IN HET GEBOUW MOET EEN MONDMASKER WORDEN GEDRAGEN. DE RUIMTES WORDEN OOK REGELMATIG SCHOONGEMAAKT DOOR ONS ONDERHOUDSPERSONEEL.
GROEPEN VOOR GELEIDE BEZOEKEN EN ANDERE ACTIVITEITEN WORDEN TOT SLOT BEPERKT TOT 10 PERSONEN.
© Philippe Vincke